GLASSY.RO este website-ul care deserveste departamentul de partitii si usi de sticla securizata al firmei GEOMETRY.

Avem un portofoliu destul de vast de proiecte finalizate cu succes in diverse domenii cum ar fi: spatii de birouri, rezidential, comercial, hotelier, medical si industrial. Ne-am creat o reputatie datorita faptului ca am pus intotdeauna clientul pe primul plan si am facut totul pentru a satisface toate solicitarile acestuia. De aceea, majoritatea lucrarilor efectuate, au fost solicitate de aceiasi clienti multumiti, cu care am colaborat la executia a zeci si chiar sute de proiecte.

Serviciile noastre sunt adaptate la solicitarile si necesitatile fiecarui client in parte iar eficienta sistemului nostru de project management duce intotdeauna la respectarea graficului de executie si incadrarea in bugetul alocat.

Credem cu tarie ca, daca dam dovada de onestitate, daruire si profesionalism, si daca, creem si mentinem o reputatie de integritate, vom putea dezvolta o firma de constructii exemplara, care ofera servicii ce satisfac cele mai inalte exigente.

Vrem ca, oferind servicii de cea mai inalta calitate, sa devenim parte integranta din succesul clientilor nostri, si sa contribuim la ridicarea standardelor de design, eficienta si calitate a constructiilor din Romania.

Strategia pe termen lung a companiei este de a oferi clientilor un sistem integrat de management in constructii prin care sa preluam proiectul din stadiul de design si sa-l predam complet echipat si mobilat.

Obiectivul nostru principal este ca odata ce ati devenit clientul nostru sa vreti sa ramaneti clientul nostru pentru o viata.

Valorile companiei