Pentru ca:

Avem relatii de colaborare excelente si pe termen lung cu diversi furnizori, producatori, subcontractori si consultanti, lucru care ne ajuta sa obtinem intotdeauna pretul corect, fie ca este vorba despre un serviciu sau un material. Pe langa aceasta, avem un adaos comercial destul de mic ceea ce face ca preturile noastre sa devina foarte atractive.

Avem o experienta vasta in executia lucrarilor de amenjare in interiorul cladirilor aflate in exploatare, acolo unde asigurarea continuitatii muncii este critica. Putem efectua lucrari de reamenajare care sa se muleze pe programul dumneavoastra de lucru fara a va intrerupe activitatea.
Atunci cand este nevoie, putem lucra noaptea sau in weekend, putem lucra in schimburi sau putem respecta un anumit program de zgomot.
Aproximativ 50 % din proiectele noastre de reamenajare au fost realizate in timp ce clientii nostri si-au continuat activitatea.

95% din clientii nostri ne-au solicitat pentru executia a mai mult de 3 proiecte.

Pentru ca oferim garantie de 2 ani pentru lucrarile pe care le executam, indiferent de marimea si locatia proiectului, si am reusit intotdeauna sa intervenim in mai putin de 2 zile din momentul semnalarii unor deficiente in perioada de garantie. (la nivel national).

Mangerul companiei este si proprietarul firmei, motiv pentru care poate adopta o abordare pragmatica care conduce catre decizii rapide si responsabile. El este complet implicat in activitatea de zi cu zi a firmei si este disponibil pe mobil 7 zile pe saptamana pentru a discuta eventualele chestiuni urgente care pot aparea pe parcursul derularii proiectului.

Mentinem o relatie cat mai apropiata cu furnizori de renume in domeniul accesoriilor, si echipamentelor din domeniul sticlei. Acest fapt ne permite sa organizam sesiuni de instruire a personalului cu specialisti acreditati si astfel sa fim printre primii care utilizeaza accesorii de ultima generatie respectand intocmai specificatiile si procedurile producatorului. Suntem prezenti la targuri internationale de profil pentru a putea afla si pune in practica cele mai noi inovatii tehnologice din domeniul sticlei.

Suntem obisnuiti sa mentinem un ritm alert si ne mandrim cu faptul ca toate proiectele din portofoliu au fost finalizate la timp. Toate acestea pot fi confirmate de oricare dintre clientii nostri.
Abordam orice proiect cu seriozitate maxima, indiferent cat de neansemnat ar putea fi. Managementul riscului bine pus in practica ne ajuta sa depasim cu succes toate situatiile neprevazute care, dupa cum bine stiti, apar in 99% din cazuri.